PYETJE INFORMUESE

PYETJET ME TE SHPESHTA

Çfarë modele celularësh ofroni?

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të modeleve të celularëve, përfshirë smartphonet më të fundit nga markat më të njohura.

Cilat janë kushtet e garancisë për celularët tuaj?

Secili celular vjen me një garanci standarde prej 24 muaj për celularët e rinj dhe 12 muaj per celularët e përdorur, që mbulon defektet e prodhuesit. Mund të ofrojmë edhe opsione të tjera të garancive shtesë.

A mund të bëj këmbim ose kthim në rast se nuk jam i kënaqur me produktin?

Po, kemi një politikë të këmbimit ose kthimit brenda një periudhe të caktuar pas blerjes. Ju lutemi të lexoni kushtet tona për detaje.

Si funksionon shërbimi pas shitjes për produktet?

Ofrojmë një shërbim të specializuar dhe pas shitjes së produktit për çdo problem ose pyetje teknike që keni. Mund të na kontaktoni në numrin tonë të telefonit ose në adresën tonë të emailit.

A ofroni opsione pagese në këste për celularët?

Po, kemi opsione pagese në këste të disponueshme për klientët tanë. Mund të informoheni mbi detajet dhe kushtet në dyqanin tonë.

INFORMACION RRETH NESH

MUND TE KONTAKTONI PER CDO PYETJE