DISA FJALË RRETH NESH

PUNA JONË E MIRË KOORDINUAR FLET PËR NE

Kush jemi ne?

Ne jemi Redstore, një destinacion i përzgjedhur për teknologjinë celularë dhe paisjet më të fundit. Në këtë ambient tërheqës, ne shfrytëzojmë pasionin tonë për inovacionin dhe përmirësimin e përjetshëm të eksperiencës suaj me celularët.

Misioni ynë:

Misioni ynë është të sjellim në dorë të klientëve tanë teknologjinë më të fundit celularë dhe shërbimet më të mira. Ne besojmë në fuqinë e komunikimit dhe përdorimit të inteligjencës artificiale për të përmirësuar përdorueshmërinë tuaj.

Përse të zgjidhni Redstore?

Ne mund të ofrojmë mbi 300 produkte të teknologjisë celularë, përfshirë smartphonet më të fundit, aksesorë dhe shërbimet më të mira pas shitjes. Navigoni në faqen tonë dhe zbuloni botën e re të mundësive teknologjike!

 

Përqëndrohemi në çdo detaj për përmirësimin e dyqanit tonë

2000
KLIENTE
2
DYQANET
250
PRODUKTE

Historia e dyqanit tonë

Historia e dyqanit tonë fillon me pasionin tonë për teknologjinë celulare dhe dëshirën për të krijuar një destinacion të veçantë për klientët që kërkojnë pajisje të fundit dhe shërbime cilësore.

Themeluar në Vlorë, dyqani ynë nisi si një projekt i vogël me një vizion të madh. Për ne, teknologjia celularë paraqiste një fushë të pasur me inovacion dhe mundësi për të ndryshuar mënyrën se si njerëzit lidhen me botën dixhitale.

Me përkushtimin tonë të palëkundur për ofrimin e teknologjisë më të fundit dhe shërbimeve të shkëlqyera pas shitjes, dyqani ynë ka rritur shpejtësinë dhe ka bërë një emër në treg. Ne jemi përqendruar në zgjerimin e dyqanit tonë, duke përfshirë mbi 300 produkte të ndryshme, duke përfshirë smartphonet më të fundit dhe aksesorë inovative.

Për ne, çdo klient është një pjesë e rrugëtimit tonë. Ne kemi investuar në ekipin tonë për të siguruar një shërbim të shkëlqyer për klientët tanë, duke ndjekur me kujdes vlerësimet dhe duke u përmirësuar vazhdimisht për të përmbushur kërkesat e tyre.

Sot, jemi krenarë që kemi krijuar një ambient tërheqës dhe një komunitet të besueshëm të klientëve që ndajnë pasionin tonë për teknologjinë. Historia jonë vazhdon, dhe ne jemi të përkushtuar për të vazhduar të sjellim inovacion dhe cilësi për të gjithë ata që zgjedhin të jenë pjesë e rrugëtimit tonë në botën e teknologjisë së celularëve.